Krop og Balance

Massage & yoga til firmaer

Massage eller yoga på arbejdspladsen kan arrangeres. Jeg kommer gerne ud til en prøvedag, inden den endelige beslutning tages. Jeg tilbyder både Briksmassage og Touch Pro Stolmassage.

Massage og yoga på arbejdspladser er fuldt fradragsberettiget og en god investering til personalets trivsel og velbefindende.

Kontakt mig angående nærmere information i forbindelse med pris tilbud. Priserne kan variere afhængigt af, hvor mange og hvor ofte I ønsker massage på virksomheden.

Yoga programmet bliver sammensat ud fra de typiske belastninger, der forekommer på arbejdspladsen mht. brug af pc, forkerte sidde stillinger og længer varende stressende opgaver.

Hvad er Touch Pro Stolmassage
Stol massagen modtages siddende, fuldt påklædt, på en speciel designet stol. Behandlingen er behagelig muskelafslappende og dybdegående og bygger på en traditionel japansk akupressur trykmassage der omfatter skuldre, nakke, ryg, hofter, arme, hænder og hoved.

Den er speciel god til at øge cirkulationen i kroppen, hvilket kvikker op og giver fornyet energi. Meget anvendt og populær på arbejdspladser.


Køb en mini pakke til intro pris

Forkæl dit personale uden at binde dig til en fast aftale.
Professionel og dybdegående briks eller stolmassage fra 6 til 8 personer af 25 min. varighed. Kan suppleres med undervisning i Yoga & Mindfullnes fra 60 til 90 min. varighed, som kan ligge enten om morgen eller eftermiddag.

Kontakt mig for at få et tilbud: kimie@kropogbalance.dk

Referencer    
Radiometer i Brønshøj
Novo Nordisk A/S Gentofte
Vejr2 A/S Roskilde
Trekroner Revision Roskilde
Chymeia
  UPM Raflatac
Cooper Bushmann A/S
SCA Packaging
TNT Hvidovre

Kursus

Find den indre velvære med yoga
Giv dig selv et pusterum og find din indre ro med Hatha Yoga eller Yoga & Mindfulness

Se oversigten med yoga-kurser