Krop og Balance
ALT Ansigts løftnings teknik
Behandlingen giver dit ansigt et naturligt opløft og en sund udstråling. Teknikken er udviklet ud fra Kranio Sakral Terapien hos Stanley Rosenberg.

Det er en blid bindevævsmassage der genopretter og skaber nyt liv i ansigtet, samt smidiggør og afspænder ansigtsmusklerne. I ansigtsmassagen gennemgås først huden og det underliggende bindevæv, dernæst bearbejdes de små muskler ved nænsom manipulation og stræk.

Ved dybere spændinger foregår behandlingen også inde i munden. Selve behandlingen foregår uden anvendelse af olie, men afsluttes med en blid ansigtsmassage i aromaolier. Ansigtsmassagen giver en behagelig afspænding der ofte kan mærkes helt ud i kroppen. Den kan være effektiv til mere specifikke spændinger i hals, hovedbund og ansigtet som f.eks. kæbespændinger, spændingshovedpine, overanstrengte øjne o.l.

Forløbet vare 60 min.

Japansk ansigtsmassage
Få en super luksus ansigtsbehandling med spirulina mineral maske. En dybdegående og meget behagelig og afslappende massage med behandling af ansigtszoner, akupressur punkter samt lymfedranage.

Behandlingen dræner huden for overskydende væske og affaldsstoffer. Ansigtsmassagen virker vævsopstrammende og udglatter mindre rynker og mindske poser under øjnene. Den øgede blodgennemstrømning giver en naturlig udstråling af glød og vitalitet.

Da behandlingen stimulerer både kredsløbet og det lymfatiske system, fremkalder det også en dyb afspænding af nervesystemet, som virker afslappende i hele kroppen.

Hovedbunds- samt fod- og hånd massage
Imens ansigtsmasken virker, modtager du en behagelig hovedbundsmassage samt fod- og håndmassage. De forskellige produkter og olier der anvendes under behandlingen, er rige på en masse gode vitaminer, mineraler og antioxidanter. De virker udrensende og genopbygger din hud og dit bindevæv.

For at opnå den maksimale effekt anbefaler jeg, at man får 3-5 behandlinger med 7-10 dages mellemrum. Effekten vedligeholdes derefter med 1 - 2 måneders intervaller.

En enkelt behandling til forkælelse og velvære er også muligt.

OBS! Bruger du makeup, skal den fjernes inden behandlingen starter. Du kan godt beholde mascara på.

Forløbet vare 90 min. (Ønskes behandlingen uden mineral maskerne, vare den 60 min.)

Flere massagetilbud

> Fysiurgisk Dybde Massage
> Healing Massage
> Terapeutisk Massage

  Glæd dine medarbejdere Firmatilbud

Forkæl dit personale
Invester i dit personales trivsel og velbefindende. Glæd dine medarbejdere med et tilbud på massage eller yoga.

Kontakt KROP & BALANCE og få et tilbud eller køb en minipakke til intropris!

Læs mere om firmamassage
 
Massage (krop og ansigt)
Varighed Kr.
30 min. 350,-
60 min. 600,-
90 min. 750,-
Healing Massage
110 min.

900,-
Terapeutisk Massage
90 min./110 min.
750,-/900,-
Alle tiderne er inkl. hviletid samt af og påklædning

Gavekort
Glæd familie og venner med et gavekort Bestil her
Kursus
Find den indre velvære med yoga
Giv dig selv et pusterum og find din indre ro med Hatha Yoga eller Yoga & Mindfulness

Se oversigten med yoga-kurser