Afspændings massage

tid til fordybelse

• Læn dig tilbage

• Mærk roen skylle ind over dig

• Næsten 2 timers nænsom massage og afspænding

• Særligt godt mod stress

Kimie Machold er uddannet Fysiurgisk massør med et hav af efteruddannelser inden for terapi og afspænding. 

Afstressende og beroligende massage

En dybdeafspændende helkropsbehandling, hvor der tages hensyn til kroppens naturlige energistrømme. Derfor foregår massageteknikkerne i en bestemt rækkefølge, for at skabe større helhed og balance. På den måde kan behandlingen være en fin understøttelse til din nuværende psykiske tilstand. Behandlingen hjælper dig med at føle mere ro og balance både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

}

2 timer

Af- og påklædning, samt afregning inkluderet.

1.100,-

10% rabat når du er fordels kunde.

Z

Forberedelse

Blødt undertøj, evt. bløde bukser og undertrøje

Stress i hverdagen

Stress er i dag noget rigtig mange mennesker har inde på livet. Når kroppen og psyken udsættes for alt for meget pres, påvirker det hele ens hormon system i negativ retning. Fra naturens side skal vi kunne klare en vis grad af stress i dagligdagen. Men står det på over for lang tid, begynder kroppen at reagere og slå alarm. Dette kan lede til flere ubehagelige og alvorlige gener.

Derfor er det vigtigt, at man giver sin krop og psyke en pause ind i mellem, så den kan restituerer sig igen.

Overbelastning af dit system

Dine binyrer, som laver stress hormonet cortisol, bliver overbelastet over længere tids stress. Meget ofte mærker man slet ikke, når man er på vej ind i den bane, pga overaktivitet oppe i hovedet. Dette bemærkes måske ved en dårligere søvn, uro, svigtende hukommelse og humørsvingninger. I værste fald kan det lede til sygdoms stress og nedbrydelse af kroppens funktioner.

g

Afspændingsmassage mod stress

Afspændingsmassagen er en dybde afspænding til hele kroppen, der beroliger dit nervesystem. Det parasympatiske nervesystem, hvis opgave er at skabe ro og balance, bliver aktiveret under denne massagebehandling.

Mange oplever en indre ro man ikke har haft længe, samt en forbedret søvn.

N

Teknik og fremgangsmåde

Din krop afspændes med lange strøg og stillestående holdepunkter kombineret med dybdemassage. Beroligende teknikker, samt vejrtrækning og tempo, får dig i ro og balance fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Behandlingen afsluttes med en blid ansigtsmassage.

Massagen foregår som regel i stilhed, men nogle gange kan der være brug for at sætte ord på oplevelser, hvis noget dukker frem i bevidstheden under behandlingen. Så vil der også være plads til det.

Til sidst er det vigtigt med 5-10 min. hvile, før du blidt skal tilbage til virkeligheden.

En mild massage f.eks. til dig der er:

• Stresset
• Overbebyrdet
• Ikke tåler dybdegående massage
• Ønsker ekstra tid på briksen

 

%d bloggers like this: