DYBDEGÅENDE MASSAGE

60 MIN  |  90 MIN

Hjælp til ømme muskler og trætte kroppe.

KR. 600,-

60 MIN BEHANDLING
BEHANDLING AF DINE PROBLEM OMRÅDER

KR. 800,-

90 MIN BEHANDLING
HELKROPS BEHANDLING SAMT BEHANDLING AF DINE PROBLEMOMRÅDER

Smertelindring og afspænding

“Mit arbejde med kroppen er helhedsorienteret og jeg arbejder derfor både muskulært og velværemæssigt med afspænding. Udover massagen, anvender jeg centrale Trigger punkt tryk, som går ind og frigør spændinger.”

Kimie Machold

Fysiurgisk Massør

En fuldendt massage behandling

Massagen er en helbredende kropsbehandling af muskler og væv. Den hjælper med til at fjerne spændinger i hårde og ømme muskler, hvorved blodcirkulationen forbedres. Samtidig giver massagen afspænding, lindring og velvære.
Dybdegående massage er en helkropsmassage. Efter ønske kan du også få behandlet ansigtet med den særlige Ansigts Løftnings Teknik, der med zoneterapi og massage teknik løfter og forynger ansigtet.

Grundig massage teknik

Jeg arbejder med et fast greb og tryk, der tager hensyn til dig, så du stadig kan give slip og afspænde i musklerne under min bearbejdning.

Gode råd til forebyggelse

Med over 30 års erfaring med yoga, øvelser og kropsterapi, kan jeg tilbyde dig rådgivning til gavnlige øvelser, som forebygger og afhjælper overbelastede muskler og ryg.

Forberedelse og varighed

Kom gerne i god tid, så du kan komme ind til behandlingen i ro og mag. Varigheden af denne dybdegående massage er 60 eller 90 min, hvori der er medregnet indledende samtale, omklædning og påklædning. Efter behandlingen er du meget velkommen til at slappe af med en kop te, kaffe eller vand i venteværelset.

Hyppighed

Jeg bliver ofte spurgt, hvor mange gange man skal gå til massage, for at få løsnet ordentligt op for kroppen eller få bearbejdet en skade. Det vurderes altid ud fra den enkelte, men typisk kan det anbefales at få taget ordentlig “hul på bylden” ved at tage tre behandlinger med ca. 14 dages mellemrum. Alt efter varigheden af dit behandlingsforløb, har jeg 3, 5 og 10-turs rabat kort.

Erfaren massør

“En smerte kan have udgangspunkt et andet sted på kroppen. Jeg sporer mig ind på symptom og årsag, for at give dig bedst mulig effekt af behandlingen.

Som fysiurgisk massør er jeg bl.a. uddannet i anatomi og fysiology, som giver mig en dybdegående viden indenfor kroppens funktioner og reaktioner.”

Kimie Machold

Fysiurgisk Massør

%d