Kontakt og find vej

Kom i kontakt med kimie

Telefon tid: Hverdage kl. 09:00 – 18:00

Skriv til mig

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til mig. Se evt- nedenfor, hvor jeg lister 5 hyppigt spurgte spørgsmål.

Dialog

Har du brug for en snak eller hjælp til booking, valg af behandling eller lignende, kan du naturligvis altid ringe til mig. Er jeg optaget, er du velkommen til at lægge en besked.

Telefon tid: Hverdage 9:00 – 18:00

Find svar:

5 hyppigt spurgte spørgsmål

Da jeg ofte er optaget af behandlinger, har jeg samlet hyppigt spurgte spørgsmål her, så du kan få svar hurtigst muligt. Finder du alligevel ikke svar her, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig!

Hvordan booker jeg en tid?

Tryk på knappen “Booking & Priser” øverst til højre, for at komme ind til mit booking modul. Skulle du mod forventning have problemer med online booking, er du naturligvis også velkommen til bare at kontakte mig telefonisk eller via e-mail. “Alle veje fører til Rom” – som man siger! 

Tlf: 26 12 99 69
E-mail: kropogbalance@gmail.com

Dybdegående Massage eller Afspændings Massage?

Er du glad for den “klassiske massage”, kan dybdegående massage være godt for dig. Det er typisk godt til spændte og ømme muskler. Har du mange stress faktorer i dit liv eller har brug for en lidt mere nænsom tilgang til din krop, anbefaler jeg Afspændingsmassagen, som giver krop og sind tid til at blive modtagelig overfor behandlingen. Undervejs kan der bruges dybdegående massage metoder, såfremt din krop er klar til at modtage det. 

Kan NHT - Naturlig Hormonterapi hjælpe mig?

I visse tilfælde er det ikke nødvendigt med Naturlig Hormonterapi, men det er oftest hurtigt afklaret med en kort samtale over telefonen. Såfremt jeg vurderer, at NHT kan være interessant for dig, kan vi sammen finde en tid til en Indledende samtale. Ved den indledende samtale går vi lidt mere i dybden med dine udfordringer. Det er også her vi endeligt beslutter, om vi skal gå i gang med et program til dig, samt udleverer test kit til dig.

Hvordan køber jeg gavekort?

På nuværende tidspunkt kan du ikke købe gavekort online. Skriv en email til mig med hvilket beløb du ønsker at købe for, samt hvilke tidsrum du har mulighed for at komme forbi og afhente/betale. Gavekort er som hovedregel gyldigt 1 år. 

Jeg tager imod MobilePay.

Jeg er gravid - hvilken behandling er bedst til mig?

Hvis du er længere henne og har ubehag ved at ligge på maven, er min Gravid Massage lige noget for dig. Jeg arbejder med flere metoder, hvor vi finder dén der passer bedst til lige præcis dig. Det kan være både sideliggende på briksen, støtte omkring mave og barm, samt brugen af en helt særlig massage stol, hvor du helt undgår tryk omkring mave regionen.

Hvis du ikke er så langt henne i din graviditet, og godt kan ligge på maven, kan du som udgangspunkt sagtens bestille en almindelig behandling.

Jeg kan behandle alle gængse graviditets gener, som feks lænde- og rygsmerter, udmattethed, kvalme og mildere bækkenløsninger. Forhør dig også om mulighed for opfølgende postfødsels behandling.

Kontakt mig hvis du er i tvivl!

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

“Mauris aliquam lobortis eros tincidunt sodales. Vestibulum non quam vitae sapien eleifend varius. Phasellus id metus mauris.”

Skriv til mig!

%d bloggers like this: