Mit navn er Kimie machold

Jeg er kropsterapeut, NHT vejleder og yogalære, med mere end 30 års erfaring.

Dette er min historie

Et livs erfaring

Jeg lever i dag mit liv i balance mellem arbejdsliv og fritid. Mit arbejde har altid været min hobby, hvilket har resulteret i et hav af kurser og uddannelser gennem årene. Jeg er et aktivt menneske og elsker en frisk gåtur ved stranden, men har også gennem mit liv dyrket det indre arbejde med meditation og filosofi, for opnåelse af både daglig og livslang balance.

Min interesse for sundhed og ernæring, samt forståelsen for det hele menneske, har fulgt mig gennem tykt og tyndt. Jeg er meget engageret i hvilke nye tiltag der opstår inden for mit felt og holder min viden og formåen opdateret gennem kurser og videreuddannelser. Dét stopper jeg nok aldrig med!

Du kan booke tider hos mig telefonisk eller via email. Jeg tilbyder både NHT-Naturlig Hormonterapi og massage behandlinger i Bagsværd og Gilleleje.

 Erfaring der gavner

 Jeg har mange kurser og uddannelser bag mig, som jeg benytter på forskellig vis i min hverdag. Lige så længe der findes kurser derude der kan forbedre og skærpe mine behandlinger, vil jeg blive ved med at tage nye kurser!

Som du kan se, er det langt fra alle mine kurser og uddannelser du kan booke en tid med. Mange af dem benytter jeg nemlig som supplement til de behandlinger jeg laver, som f.eks. ID psykoterapi, der bidrager med samtale værktøjer og forståelse af psyken.

Både når man er i kropsterapi eller har Naturlig Hormonterapi konsultationer, kan man opleve behov for at dele sine tanker og følelser om stort og småt i livet. I nogle tilfælde kan det være alvorligere ting, som du føler dig friere til at udtrykke, under trygge hænder i neutralt rum.

Uanset hvilken behandlings type du får hos mig, vil jeg benytte min mangeårige erfaring for krop, psyke og terapi, til at hjælpe dig imod en indre og ydre balance.

2021 Udvidet Førstehjælps kursus

2020 Dorn Metoden | Nordlyscenteret v/ Franck White

2019 Gravid Massage | Nordlyscenteret v/ Hannah Lind

2017 NHT®-vejleder uddannelse v/ Anette Paulin

2015 Hormon Yoga Terapi uddannelsen v/ Dinah Rodrigues

2015 Dakobe Førstehjælps kursus

2014 ID Psykoterapi Certificering | ID Academy København (4 år)

2008 Par terapeut uddannelse | Skolen for Kreativ Krops Psykoterapi (3 år)

2004 Touch Pro stole massage kursus v/ Niels Dahlerup

2003 Anatomi & Fysiologi (400 timer) v/ Læge O. Købke

2001 Kranio-Sakral Terapi grundkursus v/ Stanley Rosenberg

1998 Ansigts Løftnings Teknik v/ Stanley Rosenberg (1 år)

1996 Eksamineret massageterapeut | Natur Medicinsk Kursuscenter

1995 NLP Practitioner v/ Ole Vadum Dahl (1 år)

1994 Nordlys Afspændingsmassage v/ Phillip Ness | Nordlyscenteret

1992 Grundskole i Dybdeterapi v/ Laila & Claus Houlberg | Jupiterskolen

1990 Kinesiologi v/ Grethe Fremming | Den Danske Kinesiologiskole (2 år)

1987 Yogalærer uddannelsen v/ Guni Martin | Integral Yogaskole (2,5 år)

Specialist i følgende behandlinger

Afspændings Massage

En hensynfuld og lang massage, der langsomt giver din krop tid, til at absorbere og komme dybere med væv og muskler. Behandlingen anbefales alle der ønsker et afbræk fra den travle hverdag, men er i særdeleshed anbefalelsesværdig til stress- og angst ramte.

NHT® - Naturlig Hormonterapi

Få kroppen i balance ved at kende dit hormon niveau og, via konsultationer, blive vejledt i, hvordan netop du kan arbejde med dine niveauer. Dette spænder over alt fra overgangsalder til autoimmune sygdomme.

Gravid Massage

Med særlig uddannelse indenfor Gravid Massage, forholder jeg mig til, hvordan du har det med din graviditet, hvor langt du er henne og hvilke udfordringer du har. Vi har flere hjælpemidler til rådighed, for at øge din komfort og nå ind hvor du netop har brug for det.

%d bloggers like this: